Tel.:
China Onverwachte Kader Lichte Doos fabrikant
Guangzhou YouGuang Optoelectronics Co., Ltd.

Wij passen om uw zaken omhoog aan te steken, passen wij om uw leven omhoog aan te steken.

Thuis

Guangzhou YouGuang Optoelectronics Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Onverwachte Affichekaders voor verkoop
Van goede kwaliteit Onverwachte Affichekaders voor verkoop
Klantenoverzichten
Gouden leverancier, sparen me heel wat tijd om het kopen te doen! En altijd gevend professionele suggesties, help me een partij in zaken! Dank!

—— M. Charles

Wij gebruiken dit om onze affiche in de voorzijde van onze deuren te tonen. Dit groot werken. Zeer stevige structuur. Houdt op zijn plaats keurig het beeld. Zich ook bevindt aardig. Ik zou dit aan iedereen adviseren.

—— M. Joseph

Wij hadden gezocht naar een onverwacht open teken met een pully koord voor de macht en definitief dit punt gevonden. Ik riep de levende agent en hij was zeer nuttig en liet me weten dat dit precies het punt was dat wij hebben gewenst. Snel geworden het in de post, was de installatie een wind, en het werkt groot. Dank voor een ontzagwekkend product!

—— M.H.Karthikeyan

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7 8
Guangzhou YouGuang Optoelectronics Co., Ltd. Guangzhou YouGuang Optoelectronics Co., Ltd. Guangzhou YouGuang Optoelectronics Co., Ltd. Guangzhou YouGuang Optoelectronics Co., Ltd. Guangzhou YouGuang Optoelectronics Co., Ltd. Guangzhou YouGuang Optoelectronics Co., Ltd. Guangzhou YouGuang Optoelectronics Co., Ltd. Guangzhou YouGuang Optoelectronics Co., Ltd.

 • lopende band

   

      De productie-installatie is over 5000㎡, heeft elke procedure zijn individueel verrichtingsgebied. Ons personeel allen draagt de eenvormige schone doek en volgt stirctly de 5S-norm tijdens al procedure.

     Ondertussen, heeft ons bedrijf allerlei professtionalmateriaal zoals silkcreen drukmachine, lasersnijmachine, laser stippelend machine, diamant oppoetsende machine en linationmachine. Alle materiaal door professionele autoriteiten worden gecontroleerd elk jaar.

     Wij hebben grondstoffenpakhuis gescheiden en geëindigd - het productenpakhuis met goede ventilatiefunctie, alle materiaal & producten zal worden gecontroleerd en worden geregistreerd.

     Onze fabriek kan meer dan 5000 reeksenproducten vervaardigen per maand met vier halfautomatische productielijnen, werden de ladingen van meer dan 10 hoge containers verscheept aan klanten rondom de wereld.

    

 • OEM / ODM
 • R & D

      Onze R&D-deparment wordt samengesteld door meer dan 10 jaar werkervaringsingenieurs, en wij hebben de ingenieurs van de perfessionalelektronika om de veiligheid van de elektronische structuur te verzekeren.

     Wij kunnen nauwkeurige tekeningen en advisement over de producten volgens de speciale behoeften van klanten verstrekken.

Contactgegevens
Guangzhou YouGuang Optoelectronics Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Annabelle

Tel.: 86-20-82705126-840

Fax: 86-20-82699686

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Guangzhou YouGuang Optoelectronics Co., Ltd.
No.75, vreedzame Ind.Zone, xintang Stad, zengcheng, Guangzhou China
Tel.:86-20-82705126-840
Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Snap Frame Light Box Leverancier. Copyright © 2017 - 2020 snap-framelightbox.com. All Rights Reserved.